De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Tegoed storten bij UnibetBingo

Bij UnibetBingo heb je verschillende mogelijkheden om geld te storten. Je kunt dit gebruiken om bingo mee te spelen. Ook kun je het inzetten bij weddenschappen van sportuitslagen. Maar hoe kun je tegoed storten bij UnibetBingo?

Wat is UnibetBingo?

UnibetBingo is een website waar je niet alleen bingo kunt spelen, maar ook kunt gokken op sportuitslagen. Zo is Unibet zelfs begonnen in de jaren negentig. Toen kon je via de telefoon geld inzetten op de uitslagen van belangrijke sportuitslagen. Tegenwoordig kan dit ook online en zijn er nog meer leuke opties bijgekomen, zoals het spelen van bingo of andere casinogames. Er zijn leuke geldbedragen mee te winnen en jackpots zijn best wel hoog. Om mee te kunnen spelen bij UnibetBingo, is het belangrijk dat je geld stort. Dit kun je dan vervolgens inzetten om te spelen.

Bezoek UnibetBingo

Tegoed storten bij UnibetBingo

Bij UnibetBingo is het mogelijk om geld te storten. Dit kun je op allerlei manieren doen. Bijvoorbeeld:

  • Bankoverschrijving
  • Creditcard
  • Neteller
  • PaySafecard
  • Skrill
  • Ukash

Je kunt zelf helemaal kiezen hoe je wilt betalen. Alle betalingsmogelijkheden worden gezien als zeer veilig, zodat je weinig risico neemt. Doorgaans kan het betalen al vanaf 10 euro. Hierdoor loop je dus financieel ook weinig risico en kun je gewoon eens bepalen of je het wat vindt of niet. Bij de eerste storting krijg je ook nog eens een leuke bonus van 100 procent aan speelgeld. Stort jij 10 euro? Dan krijg je ook nog 10 euro speelgeld om te gebruiken.

Transactiekosten

Waar je wel rekening mee moet houden zijn de transactiekosten. Deze hoef je niet bij iedere betalingsmogelijkheid te betalen. Deze worden wel in rekening gebracht bijvoorbeeld bij de bankoverschrijving in bij PaySafeCard. Bij PaySafecard betaal je zo’n 3 procent aan transactiekosten over het tegoed dat je wilt storten.

Meld je aan bij UnibetBingo

Loyaliteitsprogramma

Hoe langer je lid bent bij Unibet en hoe vaker je tegoed stort, hoe meer punten je krijgt bij het Loyaliteitsprogramma. En dit is interessant, omdat je met genoeg punten kan draaien aan het wheel of fortune. Hier zijn geweldige prijzen te winnen, zoals geldprijzen maar ook vakanties of gebruiksvoorwerpen. Ook voor de minigames in de bingokamers krijg je punten bij het Loyaliteitsprogramma.

Tegoed uitbetalen

Als je tegoed stort, dan heb je ook kansen om flink wat geld te winnen. Dit gewonnen geld kun je laten uitbetalen op verschillende manieren. Meestal heb je het dan binnen een week tot twee weken op je rekening staan. Er worden hiervoor geen transactiekosten in rekening gebracht. Hoe je je winsten kunt laten uitbetalen kun je goed lezen op de site van Unibet. Doorgaans is het gewoon een kwestie van de instructies op je scherm volgen en is het allemaal niet heel erg ingewikkeld.

Bezoek de website