De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bingo spelen bij UnibetBingo

Bij Unibet kun je geld inzetten en gokken op de uitslagen van sportwedstrijden. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wist je bijvoorbeeld dat je bij Unibet ook bingo kunt spelen? En hier zijn leuke geldprijzen mee te winnen!

Bezoek UnibetBingo

Wat is Unibet?

Unibet is een bedrijf dat al sinds de jaren negentig via de telefoon de optie had om op sportwedstijden te gokken. Tegenwoordig zitten ze online en kunnen mensen op allerlei sportwedstrijden gokken. Ze kunnen raden wat de uitslag wordt en als ze het goed hebben, dan levert dit heel wat geld op. De site is vanaf 2000 internationaal gegaan en beschikbaar in talloze talen. Je kunt er nog steeds op sportuitslagen gokken, maar er zijn nog veel meer functies. Zo zijn er allerlei casinospellen te spelen en kun je er ook een potje Bingo doen.

UnibetBingo

UnibetBingo is een leuk spel, dat precies werkt zoals de bingo die je ook in een buurthuis kunt spelen. Je speelt ook echt tegen andere mensen en wanneer jij de persoon bent die als eerste een volle bingokaart heeft, win je! De te winnen bedragen zijn afhankelijk van het aantal spelers in een kamer. En het is ook mogelijk dat je een grote jackpot in de wacht sleept. Er zijn verschillende soorten bingo te spelen. Denk hierbij aan 75 ballen bingo, 90 ballen bingo en speed bingo. Speed bingo is een variant die lekker snel gaat. Handig wanneer je even tussendoor wat wil doen. Je betaalt hier ook slechts 1 euro voor.

Bonus voor eerste storting

Wat erg aantrekkelijk is, is de bonus die je ontvangt wanneer je voor het eerst geld op je account stort bij UnibetBingo, dan ontvang je een aantrekkelijke bonus. Deze bonus is namelijk 100 procent speelgeld bovenop het bedrag dat je hebt gestort. Stort je bijvoorbeeld 30 euro? Dan krijg je ook nog 30 euro aan speelgeld. Er geldt wel een maximum bonusbedrag van 50 euro. Stort je dus bijvoorbeeld 60 euro, dan ontvang je 50 euro speelgeld.

Meld je aan bij UnibetBingo

Hoe kun je geld storten?

Bij UnibetBingo is het mogelijk om op verschillende manieren geld te storten. Bijvoorbeeld:

  • Overschrijven via de bank
  • Creditcard
  • SMS
  • Telefoonbericht
  • Paysafecard
  • Neteller
  • Skrill
  • Ukash

Je bepaalt altijd zelf hoeveel geld je wilt storten.

Loyaliteitenprogramma

Hoe langer je een account hebt bij Unibet, hoe beter dit voor je is. Wanneer je bingo speelt bij UnibetBingo, verdien je punten en wanneer je genoeg punten hebt, mag je draaien aan het Loyalty-wheel. De prijs die erop staat win je dan direct. Zo kun je speelgeld winnen of flinke geldbedragen. Dit maakt het nog aantrekkelijker om mee te spelen bij UnibetBingo.

Bezoek de website