De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Tegoed storten bij TrendieBingo


logo trendiebingoOp TrendieBingo kun je natuurlijk met speelgeld spelen, maar wanneer jij liever echt geld inzet voor je bingospel, dan zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Hoe kun je tegoed storten bij TrendieBingo? En waarom zou je hier eigenlijk voor kiezen?

Meld je nu aan en krijg 5 EURO gratis!

Wat is TrendieBingo?

Als jij op zoek bent naar een website waar je bingo op kunt spelen en waar gezelligheid bovenaan staat, dan is TrendieBingo een uitstekende keuze. Dit is namelijk een bingowebsite met verschillende kamers waar je bingo kunt spelen. In iedere kamer kun je diverse geldprijzen winnen tijdens het spelletje bingo en tegelijkertijd kun je chatten in de chatbox met andere spelers. Het is mogelijk om met speelgeld te spelen dat je iedere week gratis in je e-mailbox krijgt. Het is echter ook een optie om zelf tegoed te storten bij TrendieBingo.

Waarom zou je tegoed storten bij TrendieBingo?

Als je met gratis speelgeld kunt spelen, waarom zou je er dan voor kiezen om geld te storten bij TrendieBingo? Hier zijn verschillende redenen voor.

  • Je kunt alleen de jackpot winnen als je de afgelopen maanden tegoed hebt gestort
  • Je kunt veel meer spelen wanneer je tegoed stort
  • Je wilt het spel spannender maken door met echt geld te spelen

Registreer je hier voor de bingo met geld

Hoe kun je geld storten?

Het storten van geld op je account bij TrendieBingo is absoluut niet lastig. Je moet wel een account hebben op de website. Een account aanmaken kost je sowieso geen geld en je zit nergens aan vast. Betalen doe je pas wanneer jij dat wilt! Er zijn meerdere betaalmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Namelijk:

  • Creditcard
  • Paysafecard
  • Skrill
  • Neteller

Kies een manier uit die jij het prettigste vindt en volg vervolgens de instructies op je scherm. Als je het niet helemaal snapt, kun je de helppagina ook nog lezen voor meer aanvullende informatie.

Hoeveel geld moet je storten?

Voor sommige betaalmogelijkheden op TrendieBingo geldt een minimumbedrag dat je kunt storten. Dit is meestal geen heel hoog bedrag. Een smsje bijvoorbeeld kost je sowieso 2,50 euro. Er is geen maximumbedrag dat je kunt storten, maar bedenk zelf wel even hoeveel je daadwerkelijk wilt gebruiken om mee te spelen. Het is zonde als je eigenlijk te veel geldt stort op je rekening.

Maak gebruik van de bonussen

Wist je dat je ook nog eens een leuke bonus krijgt wanneer je voor de eerste keer geld stort op TrendieBingo? Als speciale welkomstbonus ontvang je 200 procent extra speelgeld bovenop het bedrag dat je hebt gestort. Dit geldt alleen voor de eerste storting, maar ook voor latere stortingen kun je leuke bonussen ontvangen. Deze bonussen worden altijd per mail aangekondigd. Maak gebruik van deze bonussen, voor optimaal speelplezier op TrendieBingo en voor nog meer speeltegoed om bingopotjes mee te spelen.

Bezoek de