De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Gratis bingo spelen bij TrendieBingo


logo trendiebingoBingo spelen is een leuke bezigheid, vooral omdat je er ook nog eens geld mee kan winnen. Op TrendieBingo.com kun je bijvoorbeeld terecht voor een gezellig bingospel. Wist je dat je ook gratis bingo kunt spelen bij TrendieBingo? Hoe werkt dit precies?

Meld je nú aan bij TrendieBingo

Wat is TrendieBingo?

TrendieBingo is éen van de grotere en bekende bingowebsites op het internet. Hier kun je terecht voor een potje bingo en het is mogelijk om geld te winnen. Je moet dan natuurlijk wel als eerste je bingokaart hebben gevuld. Meespelen kan door geld te storten op je account en wanneer jij wint, kun je daar behoorlijke geldprijzen mee winnen. Veel mensen vinden het niet zo prettig om geld te storten op hun account, maar zij hoeven niet te vrezen. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden om gratis bingo te spelen bij TrendieBingo. Je kunt dan ook gewoon prijzen winnen en je zit verder nergens aan vast.

Aanmeldbonus

speciale bonussen bij trendiebingoDe eerste manier om gratis bingo te spelen bij TrendieBingo is door je aan te melden met een account. Dit kost je geen geld en je wordt ook niet verplicht om geld te storten op je account. Als bedankje voor het aanmelden, ontvang je een speciale aanmeldbonus ter waarde van 5 euro. Je hebt dan dus 5 euro speelgeld op je account staan dat je kunt gebruiken.

Meld je nu aan en krijg 5 EURO gratis!

Wekelijkse bonussen

En het houdt niet op bij die aanmeldbonus alleen. Iedere week wordt er een code naar je verstuurd naar je e-mailadres. Deze code kun je vervolgens verzilveren in je account. En wanneer je dit doet, krijg je extra speelgeld. Het bedrag van dit speelgeld is iedere week anders, maar het is in ieder geval een mooi bedrag waar je weer even mee kunt verder spelen op TrendieBingo.

Andere bonussen

TrendieBingo kent nog meer bonussen waar je van kunt profiteren. Zo zijn er regelmatig speciale evenementen en hiermee is extra speelgeld te winnen. Deze evenementen worden aangekondigd in je e-mail en op de website zelf. Wil je toch eens een keer geld storten? De eerste keer dat je dit doet, levert ook een leuke bonus op. Je krijgt dan namelijk extra gratis speelgeld. De bonus die je dan ontvangt is namelijk maar liefst 200 procent, met een maximum tot 100 euro. Zo kun je dus nog langer meespelen. Als je dus bijvoorbeeld 10 euro stort, dan krijg je ook nog eens 20 euro speelgeld. En hier kun je nog best lang mee spelen.

Bezoek de website