De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bonussen bij TrendieBingo


logo trendiebingoTrendieBingo is een relatief nieuwe bingowebsite, waar je niet alleen bingo voor geld kunt spelen, maar ook nog eens verschillende bonussen kunt krijgen. Dat willen we natuurlijk allemaal wel! Welke bonussen zijn er allemaal bij TrendieBingo?

Bezoek de website van TrendieBingo

Wat is TrendieBingo?

bingo spelen bij trendiebingoTrendieBingo is opgericht in 2015. De website is voor mensen die graag een bingospel willen spelen en een gokje willen wagen er ook geld mee te winnen. In iedere bingokamer is er een speciale jackpot waar je voor speelt, maar je kunt ook lagere geldbedragen winnen. Ook bevat iedere speelkamer een chatbox, waardoor je tijdens het spelen ook nog eens leuke gesprekken kunt voeren met anderen.

Bonussen bij TrendieBingo

TrendieBingo heeft diverse bonussen die gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Aanmeldbonus (5 euro)
  • Wekelijkse gratis bingo bonus code (2 euro)
  • Eerste stortingsbonus (200%)
  • Wekelijkse stortingsbonus codes (50-100%)
  • Speciale evenementen

Iedere bonus kan ervoor zorgen dat je langer op TrendieBingo kunt spelen en veel extra speelgeld hebt. Profiteer er daarom ook van!

Aanmeldbonus

Alleen al door je je aan te melden krijg je 5 euro speeltegoed. Je hoeft zelf geen geld te storten om dit te kunnen krijgen en wanneer je er geld mee wint, kun je dit op je rekening laten storten. Zo kun je heel gemakkelijk eerst testen of TrendieBingo wel bij je past, zonder dat het je geld kost. Je kunt met dit speelgeld alle bingokamers betreden en kijken welke spelvarianten je leuk vindt.

Meld je nu aan en krijg 5 EURO gratis!

Wekelijkse gratis bonus code

Iedere week krijg je per e-mail een code. Deze kun je verzilveren voor 2 euro speeltegoed. Vergeet dus vooral niet de e-mails van TrendieBingo te openen en de code in je account te verzilveren. Deze bonussen kosten je verder niets, omdat TrendieBingo dit gebruikt om je terug te lokken naar hun site.

Eerste stortingsbonus

speciale bonussen bij trendiebingoHeb je een nieuw account en stort je voor het eerst geld op TrendieBingo? Dan krijg je een speciale stortingsbonus van maar liefst 200%.

Stort jij 50 euro? Dan krijg je nog eens 100 euro daarbovenop van TrendieBingo om mee te spelen.

Wekelijkse stortingsbonus code’s

Als je vaker geld op je account stort, dan levert dit je ook een bonus op. Iedere week kun je namelijk voor een storting een extra stortingsbonus code krijgen. Net zoals de wekelijkse code’s, wordt ook deze naar je e-mail gestuurd. De precieze bonus ervan verschilt per week en zit altijd tussen de 50 en de 100 procent.

Speciale evenementen

Het komt ook wel eens voor dat er een speciaal evenement wordt gehouden in één of meerdere bingokamers op TrendieBingo. Ben jij bij dit soort evenementen aanwezig? Dan maak je kans op extra bonussen, maar ook op speciale geldprijzen. Eigenlijk wil je deze evenementen dus niet missen.

Bezoek TrendieBingo