De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

90 ball bingo bij TrendieBingo

logo trendiebingoHet leuke aan bingo is dat je er verschillende varianten van kan spelen. Een van de bingo varianten is de 90 ball bingo. Deze kun je spelen bij TrendieBingo. Hoe kun je de 90 ball bingo bij TrendieBingo spelen?

Meld je nu aan en krijg 5 EURO gratis!

TrendieBingo

speciale bonussen bij trendiebingoIedereen die van bingo spelen houdt, kan zich aanmelden bij TrendieBingo. Dit is een website waar je online bingo kunt spelen en er zijn verschillende varianten mogelijk. Het is een leuke site, omdat je er niet alleen bingo kan spelen, maar ook grote geldprijzen kunt winnen. Er zijn bijvoorbeeld al meerdere jackpots te winnen. Zo is er een hoofdjackpot die duizenden euro’s hoog kan worden. In iedere bingo speelkamer is er ook een chatbox, zodat je met de andere spelers over van alles kunt kletsen.

90 ball bingo

90 ball bingo is een bingovariant die net wat anders is dan de variant die wij meestal kennen. Er wordt met 90 bingoballen gespeeld en het grit waar je op speelt is anders. Je bingokaart bestaat namelijk uit drie rijen met negen vakjes. Vijf van die vakjes zijn ingevuld en dit zijn altijd willekeurige vakjes. Je moet dus in totaal vijftien cijfers afstrepen. Je moet dan een horizontale lijn of een volle kaart krijgen om een prijs te winnen.

90 ball bingo bij TrendieBingo

Bij TrendieBingo is het ook zeker mogelijk om 90 ball bingo te spelen. In de lobby met alle speelkamers kun je precies zien welke bingovariant er in een kamer wordt gespeeld. Je kunt dan dus kiezen voor de normale 75 ball bingo of de 90 ball bingo. Ook in de 90 ball bingokamers kun je mooie geldprijzen winnen. Er is altijd wel tenminste één speelkamer geopend waar je 90 ball bingo kunt spelen bij TrendieBingo.

Speciale evenementen

Bij TrendieBingo heb je ook regelmatig speciale evenementen waar je aan kunt deelnemen. Deze kunnen erg leuk zijn, omdat er gegarandeerd een jackpot valt. Soms vallen er ook meerdere jackpots. Dan kun je bijvoorbeeld 5 keer kans maken op 25 euro. Dit soort evenementen zijn altijd vooraf bepaald, dus je weet precies hoe laat je eraan mee kunt doen. Wat leuk is, is dat TrendieBingo ook regelmatig dit soort evenementen heeft in kamers waar 90 ball bingo wordt gespeeld. Zo kun je dus heel gemakkelijk meer geld winnen en heb je tevens een leuke tijd tijdens het spel.

Bezoek de website