De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

75 ball bingo bij TrendieBingo


logo trendiebingoWist je dat je bij TrendieBingo verschillende soorten bingo kunt spelen? Bijvoorbeeld 75 ball bingo. Dit is de meest populaire vorm van bingo. Hoe werkt deze variant en hoe kun je deze spelen bij TrendieBingo?

Meld je nu aan en krijg 5 EURO gratis!

Informatie over TrendieBingo

TrendieBingo is een leuke website. De site is zo leuk, omdat je er een account aan kunt maken en vervolgens bingo kunt spelen. Er zijn verschillende varianten van bingo te spelen. Denk aan 75 ball bingo en 90 ball bingo. Ook zijn er regelmatig leuke evenementen waar je aan deel kunt nemen. Bij TrendieBingo speel je niet alleen een bingospel, maar je kun je ook nog eens geld winnen met dit spel. De jackpots kunnen bijvoorbeeld al behoorlijk hoog oplopen, soms tot wel duizenden euro’s. Een bingokamer kan daarnaast extra minigames hebben, waar je ook weer geld mee kunt winnen.

75 ball bingo

speciale bonussen bij trendiebingo75 ball bingo is de bingovariant die de meeste mensen wel kennen. Er wordt gespeeld met 75 ballen en je hebt een bingokaart die bestaat uit een grit van vijf bij vijf hokjes. Je kunt dus horizontaal, verticaal en diagonaal proberen een lijn te krijgen. Het middelste vakje is altijd al aangekruist en bevat nooit een cijfer. Een voor een worden de ballen getrokken. Op iedere bingobal staat een cijfer en deze kun je afstrepen op je kaart. Met een lijn, patroon of een volle kaart win je. Er wordt overigens niet altijd gespeeld met een patroon, dit kan per spel verschillend zijn.

75 ball bingo bij TrendieBingo

75 ball bingo kan bij TrendieBingo worden gespeeld. Je kunt meerdere bingokamers vinden waar deze bingovariant wordt gespeeld. Je kunt altijd per kamer precies zien met hoeveel ballen er wordt gespeeld, maar je kunt in de lobby ook specifiek naar alleen de 75 ball bingokamers gaan. Dit is allemaal erg gemakkelijk te vinden. En als je afwisseling wilt kun je ook eens een andere bingokamer proberen waar een andere variant wordt gespeeld.

Evenementen

In de lobby met alle bingokamers kun je ook kijken welke evenementen er de komende tijd zijn. Hier zie je wanneer en hoe laat het evenement is, maar ook met hoeveel bingoballen het spel wordt gespeeld. Het leuke aan deze evenementen is dat er vaak gegarandeerde prijzen vallen. Dit maakt het natuurlijk erg interessant om hierbij aanwezig te zijn. Wie weet ben jij wel de persoon die er vandoor gaat met mooie geldprijzen.

Bezoek de website