De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Spelers in de chat blokkeren

Share
Chatten met andere spelers klinkt natuurlijk heel erg leuk. Maar je kunt je op een gegeven moment ook wel eens aan een speler ergeren. Speciaal voor die gevallen kan je de optie ‘Mute’ gebruiken. Deze functie is niet alleen beschikbaar voor de stem van het bingospel, maar ook voor de bingochat.

Normaliter kunnen alle geregistreerde spelers met behulp van het chatvenster gesprekken voeren. Gastspelers kunnen van de chatfunctie geen gebruik maken. Eenmaal aangemeld kan je dus gezellig met je medespelers chatten.

Wat gebeurt er?

Mocht je echter een hekel hebben aan een medespeler of ge├»rriteerd raken door iemand dan bestaat er de mogelijkheid om deze speler te ‘Muten’, oftewel te blokkeren. Deze blokkade is voor de desbetreffende speler niet zichtbaar. Alleen in jouw chatvenster worden zijn of haar berichten uit de chat gefilterd. Je hoeft dus geen angst te hebben dat iemand het gevoel krijgt dat hij of zij af wordt gewezen.

Hoe werkt deze functie?

rechterkolom in het bingospel
een speler muten

De functie is zeer eenvoudig te gebruiken. Zowel voor mensen die als gastspeler meespelen of een account hebben aangemaakt bij bingolot. Eenmaal in een bingokamer zie je aan de rechterzijde een kolom met spelersnamen. Wanneer je met je muis over een naam beweegt dan zie je aan de rechterzijde van de naam een neerwaarts gericht pijltje verschijnen. Wanneer je op dit pijltje klikt dan verschijnt er een vinkoptie, hierbij kan je ‘Mute’ aanvinken voor de desbetreffende speler.

Wie heb ik gemuted? Hoe kan ik de Mute ongedaan maken?
geblokkeerde spelerWanneer je eenmaal een speler hebt gemuted wordt dit zichtbaar gemaakt door de ‘M’ welke achter zijn naam verschijnt. Zo zie je in een oogopslag welke spelers je in de chat hebt geblokkeerd. Om deze blokkering ongedaan te maken kan je weer op het driehoekje klikken en het vinkje bij ‘Mute’ weg halen. Na deze actie zijn berichten van de desbetreffende speler weer in het chatvenster terug te vinden.