De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Voor geld spelen bij ShinyBingo


shinybingo logoShinyBingo is een online bingowebsite. Wist je dat je hier kunt spelen voor geld? Het betekent dat je dan een hoop geld kunt winnen. Wanneer jij als eerste bingo krijgt, dan win je al. En er is ook nog een jackpot te winnen. Hoe werkt dit allemaal?

Bezoek de website van ShinyBingo

Wat is ShinyBingo?

ShinyBingo is een website waar je terecht kunt voor een gezellig bingospel. Dit wordt online gespeeld. Wanneer je een account hebt, kun je ook meespelen. Dit kan met speelgeld, maar ook met geld dat je zelf hebt gestort. Aan het begin van iedere ronde heb je de mogelijkheid om één of meerdere bingokaarten te kopen en daarna speel je mee. Ben jij de persoon die als eerste een lijn, een patroon of een volle kaart heeft? Dan win je! En dat niet alleen: je hebt ook nog de kans om de jackpot te winnen. Deze kan behoorlijk hoog oplopen.

Speelgeld of echt geld?

Wanneer je je aanmeldt op ShinyBingo, ontvang je sowieso speelgeld. Ook kun je wekelijks wat speelgeld verzilveren dat via de e-mail in een code naar je wordt verzonden. Dit speelgeld kun je gebruiken om bingokaarten van te kopen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om zelf geld te storten. Dit houdt in dat je vaker mee kunt spelen, maar wat ook heel belangrijk is: je kunt alleen kans maken op de jackpot, indien je in de afgelopen drie maanden tenminste één keer geld hebt gestort op je account. Alleen als je dat hebt gedaan, maak je kans op de jackpot.

Klik hier om voor echt geld te spelen

de keuze uit verschillende bingospellen bij shinybingo

Hoe stort je geld?

Geld storten op je account is heel gemakkelijk. Je kunt dit gewoon op de pagina van ShinyBingo doen. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden.
Je kiest uit hoe je geld wilt storten en hoeveel geld. Bij sommige stortingsopties betaal je een vast bedrag. Dit zijn lage bedragen, waardoor je wel mee kunt spelen, maar niet meteen veel geld kwijt bent. Wil je een hoger bedrag storten, bijvoorbeeld tien of twintig euro? Dan kan dit beter via bijvoorbeeld je creditcard of de Paysafecard.

Hoe kun je geld winnen?

Het winnen van geld, doe je door als eerste een winlijn, een patroon of een volle kaart te hebben. Je wint dan een bedrag dat vooraf is bepaald. Hoe hoog dit is, is erg afhankelijk van het aantal deelnemers in de kamer. Als er weinig deelnemers zijn, is de kans om te winnen een stuk hoger, maar is het bedrag dat je ervoor krijgt wel weer lager. Zijn er juist veel spelers, dan kun je een veel hoger bedrag winnen. De jackpot kun je winnen door binnen een aantal ballen bingo te scoren. Soms zijn er speciale evenementen, je weet dan dat de jackpot gegarandeerd zal vallen binnen een bepaalde tijd. Het kan zeker de moeite waard zijn om hierbij aanwezig te zijn, zodat je de kans op de jackpot verhoogt. De jackpot kan behoorlijk hoog oplopen, soms tot wel duizenden euro’s. De jackpot is in iedere kamer anders en stijgt per verkochte kaart tijdens een Bingospel.

Bezoek ShinyBingo