De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Gratis bingo spelen bij ShinyBingo


shinybingo logoWil jij graag gratis bingo spelen? Dit kan prima bij ShinyBingo. Hoe kun je dit voor elkaar krijgen zonder geld te storten op je account? Het is helemaal niet moeilijk en wanneer je gratis bingo speelt bij ShinyBingo, kun je ook geldprijzen winnen.

Meld je aan bij ShinyBingo

Wat is ShinyBingo?

ShinyBingo is een bingowebsite waar je heel gemakkelijk bingo op kunt spelen. Er zijn verschillende kamers waar je bingo kunt spelen. Het aanmaken van een account is gratis en je kunt geld inzetten en hiermee zelfs nog meer geld winnen wanneer jij als eerste bingo scoort. Het kan een ontzettend leuke bezigheid zijn, omdat je behalve bingo spelen ook nog eens actief kunt meechatten in de chatbox. Genoeg redenen dus om je ook aan te melden. Al wil lang niet iedereen geld besteden aan een bingospel. Gelukkig hoeft dit ook niet. Je kunt ook gratis bingo spelen bij ShinyBingo.

Aanmeldbonus

aanmelden voor 5 euro gratis speeltegoedWanneer jij je account maakt bij ShinyBingo, krijg je sowieso al 5 euro speeltegoed. Dit kun je inzetten om te spelen en het mooie is dat dit speelgeld ook kan worden gebruikt om geld mee te winnen. Om deze aanmeldbonus te krijgen, is een account voldoende. Je hoeft dan geen bankgegevens in te voeren en je zit dus nergens aan vast. Handig om kennis te maken met de website zonder dat het je extra geld kost.

Maak gebruik van de bonussen, klik hier en krijg 5 euro gratis!

Wekelijkse bonuscodes

Elke week krijg je ook nog eens een code via de e-mail toegestuurd. Deze wekelijkse bonuscode kun je op ShinyBingo inwisselen. Hier krijg je nog eens extra speelgeld voor. Hoe hoog dit bedrag is, is iedere week anders. Het kan dus zeker lonen om deze code iedere week te verzilveren, want zo kun je ook iedere week gratis bingo spelen bij ShinyBingo.

Andere bonussen

Op ShinyBingo zijn nog meer bonussen te krijgen. Wanneer je bijvoorbeeld toch besluit een keer geld te storten, dan krijg je een eerste stortingsbonus. Dit betekent dat je nog meer speelgeld kunt krijgen. Dit is uiteraard niet gratis, maar het levert je wel meer speelgeld op. Ook zijn er regelmatig evenementen. Hier kun je extra speelgeld bij ShinyBingo winnen. Deelnemen kan ook met speelgeld, en het is hier eveneens mogelijk om geld te winnen. De evenementen worden altijd op tijd aangekondigd, zodat je zonder problemen mee kunt doen. Houd je e-mail en de website van ShinyBingo daarom goed in de gaten, zodat je er altijd bij kunt zijn als er een speciaal bingo-evenement wordt georganiseerd.

Bezoek website