De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bonussen bij ShinyBingo


shinybingo logoBij ShinyBingo heb je verschillende bonussen waar je gebruik van kunt maken. Een leuke manier om extra speeltegoed te krijgen. Hoe kom je aan deze speciale bonussen bij ShinyBingo?

Bezoek ShinyBingo

Wat is ShinyBingo?

ShinyBingo is een website waar je terecht kunt om Bingo te spelen. Het aanmelden op deze website is gratis, maar je kunt ook betaald spelen door geld te storten. Wanneer je aan bingospellen deelneemt, maak je kans op interessante geldprijzen. Ook zit er een chatbox bij de bingospellen en dit betekent dat je via de chat leuke mensen kunt leren kennen die ook bingo spelen. Bij ShinyBingo zijn ook verschillende bonussen waar je gebruik van kunt maken. Met zo’n bonus krijg je extra speeltegoed, dat je kunt gebruiken om mee te spelen.

de keuze uit verschillende bingospellen bij shinybingo

Speel een van de bingo spellen, bekijk ze hier

Aanmeldbonus

aanmelden voor 5 euro gratis speeltegoedWanneer je een account aanmaakt bij ShinyBingo krijg je al meteen een bonus van vijf euro. Je krijgt dan speeltegoed van vijf euro, waar je gewoon mee kunt spelen in de verschillende speelkamers. Hier hoef je dus verder niets voor te doen. Je hoeft niet eens geld te storten en zo kun je gemakkelijk testen of je het spel wel leuk vindt en of het bij jou past. Zo zit je nergens aan vast en kun je altijd nog bepalen om toch maar geen bingo te spelen op de website.

Meld je nú aan voor €5,00 gratis!

Eerste stortingsbonus

speciale aanbiedingen en bonussen van shinybingoWanneer je voor het eerst geld stort op ShinyBingo, ontvang je een bonus van 300 procent. Stort je bijvoorbeeld 10 euro, dan krijg je nog eens 30 euro op je account extra, zodat je speelgeld hebt van een waarde van 40 euro. Hier kun je lekker lang mee blijven spelen. Geld storten kan op verschillende manieren, waaronder creditcard. Soms kun je later ook bij een storting nog een bonus krijgen, maar dit geldt lang niet altijd en is soms alleen beschikbaar vanaf een bepaald gestort bedrag.

Speciale bonuscodes

Er zijn ook allerlei speciale bonuscodes van ShinyBingo die je kunt gebruiken. Houd je e-mailbox goed in de gaten, want wekelijks worden dit soort codes naar je toegestuurd. Ook rond speciale feestdagen en evenementen kun je extra bonuscodes in je e-mailbox krijgen. Je kunt de code invoeren tegen gratis speeltegoed. Je hoeft hier verder niets voor te doen en het kost je doorgaans geen geld.

Nog andere extra bonussen
ShinyBingo heeft nog veel meer verschillende bonussen die je kunt vrijspelen. Hiervoor moet je vaak alleen maar actief zijn en de bonussen komen dan vanzelf naar je toe. Soms kun je speciale bonussen krijgen wanneer je in een bepaalde speelkamer zit om bingo te spelen. Ook worden er wel eens evenementen georganiseerd. Als je tijdens zo’n evenement Bingo meespeelt, kun je ook leuke bonussen krijgen.

Bezoek de website