De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

90 ball bingo bij ShinyBingo


shinybingo logoWe spelen meestal bingo met 75 ballen. Wil je ook eens wat anders? Dan kun je bij ShinyBingo 90 ball bingo spelen. Dit is een andere variant die voor een leuk, gezellig spel zorgt. Hoe werkt dit?

Bezoek de website van ShinyBingo

Wat is 90 ball bingo?

Bij 90 ball bingo speel je een bingospel met 90 ballen. Je speelt dit op een bingokaart van drie rijen en op iedere rij 9 vakjes. Van deze 9 vakjes zijn er altijd vijf ingevuld en vier leeg, en dit is geheel willekeurig. Net als bij bingo met 75 ballen, is het de bedoeling om een volle lijn of volle kaart te krijgen. Aanvullend kun je ook met twee lijnen een prijs winnen. De lijnen moeten trouwens horizontaal zijn en niet verticaal. Houd dit dus wel in de gaten.

de keuze uit verschillende bingospellen bij shinybingo

ShinyBingo

Op ShinyBingo kun je je aanmelden en online bingo spelen. Dit is niet alleen met 75 ballen, maar ook met 90 ballen. Je kunt de speelkamers allemaal heel gemakkelijk vinden wanneer je een bingospel wilt spelen. Met het bingospel kun je leuke geldprijzen winnen. Er is zelfs een fantastische jackpot. Deze kan duizenden euro’s hoog worden. Iedere keer als er iemand meespeelt zal deze jackpot stijgen. Hoe gaaf is dat? Op ShinyBingo is ook een chatbox, zodat je met andere spelers een leuk gesprek aan kunt gaan. Dit maakt het online bingo spelen gemakkelijker.

Evenementen met 90 ball bingo

Bij ShinyBingo zijn er ook diverse evenementen. Hier zijn gegarandeerde jackpots te winnen en soms zijn er ook extra hoge geldbedragen die je kunt winnen. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere keren een jackpot van een bepaald bedrag winnen. Dit kan natuurlijk hoog oplopen. En dit kun je allemaal spelen met 90 ball bingo.

Geld storten

Geld storten bij ShinyBingo is niet nodig, omdat je ook op heel veel manieren speelgeld kunt krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld 5 euro speelgeld krijgen als je een account aanmaakt. Ook krijg je iedere week per e-mail een bonuscode toegestuurd. Als je deze verzilvert, krijg je gratis speelgeld dat je kunt gebruiken voor je bingospellen. Het bedrag hiervan is iedere week anders en het is zeker de moeite waard om dit dus te verzilveren. Toch heeft het ook voordelen om wél geld te storten. Als eerste kun je ook speelgeld krijgen bij je eerste storting (200 procent!) en als tweede kun je alleen jackpots winnen als je in de afgelopen drie maanden geld op je account hebt gestort.

Bezoek ShinyBingo