De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

75 ball bingo bij ShinyBingo


shinybingo logoHet leuke aan ShinyBingo is dat je er verschillende varianten van bingo kunt spelen. Zo kun je er de 75 ball bingo spelen. Dit is een hele bekende en vooral ook geliefde vorm van Bingo. Wat zijn de spelregels hiervan?

Bezoek de website van ShinyBingo

Wat kun je bij ShinyBingo?

ShinyBingo is een populaire bingowebsite. En deze site is met een reden zo geliefd. Je kunt er namelijk een ontzettend leuk én spannend potje bingo spelen en dit doe je tegen andere spelers. Aan het begin van een ronde koop je een bingokaart (of meerdere, dat kan ook!) en daarna ga je spelen. Wie als eerste een volle kaart heeft, verdient een leuk geldbedrag, maar dit bedrag kan nog hoger worden. De jackpots op de website zijn namelijk ongekend hoog. Soms kun je duizenden euro’s winnen en dat met slechts een spelletje bingo. ShinyBingo bevat heel veel mogelijkheden, zoals de 75 ball bingo.

Regels 75 ball bingo

Bij de 75 ball bingo wordt er op een grit van 5×5 gespeeld. Wanneer we aan bingo denken, denken we vooral aan deze variant. Ook in Amerika en Canada wordt dit vaak gespeeld. Het middelste vak is al aangekruist. Verder staan er in verticale kolommen telkens willekeurige cijfers die binnen een bepaald aantal cijfers vallen. Zo vind je in de eerste verticale lijn de cijfers 1 tot en met 15. Er zijn in totaal 75 cijfers en om de beurt wordt een bal getrokken met een cijfer erop. Als deze op je kaart staat, dan streep je hem af. Meestal is het de bedoeling om als eerste een horizontale of verticale lijn te krijgen. Daarna kan er worden gespeeld voor meer lijnen of een patroon. Als laatste moet de gehele kaart worden gevuld. Lukt je dit? Dan win je geld!

de keuze uit verschillende bingospellen bij shinybingo

Speel 75 ball bingo bij ShinyBingo

Bij ShinyBingo kun je 75 ball bingo spelen. Dit gaat heel gemakkelijk, want je kunt in de lobby precies zien welke kamers 75 ball bingo spelen en in welke kamers je 90 ball bingo kunt spelen. Leuk is dat er ook regelmatig evenementen zijn waar je aan deel kunt nemen. Hier vallen gegarandeerde jackpots, soms zelfs meerdere in een spel. Deze evenementen worden altijd aangekondigd op de website, zodat je er op tijd bij kunt zijn. En wil je even afwisseling? Dan kun je ook de 90 ball bingo variant spelen bij ShinyBingo.

Bezoek ShinyBingo