De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

ShinyBingo


shinybingo logoBij ShinyBingo kun je online bingo spelen. De website is opgezet als het bekende gezelschapsspel. Voordat je een spel begint, kies je een kamer. Ook is er keuze uit verschillende bingokaarten. Je ziet op het beeldscherm hoe de ballen gaan rollen en de kaarten vol raken. De spelers zijn echte mensen, met wie je tijdens het spel kunt chatten. Dit kunnen je eigen vrienden zijn die op afstand zitten, of onbekenden die vrienden (‘buddies’) kunnen worden.

Bezoek ShinyBingo

Geldprijzen winnen

winnaars tijdens het bingo spelen bij shinybingoVia ShinyBingo speel je online bingo voor geld. Er zijn kleine en grote prijzen te winnen. Nadat je je hebt aangemeld op de website wordt een persoonlijke speelrekening voor je geopend. Je geldprijzen worden daarop gestort. Winst kun je opnemen of gebruiken om nieuwe bingokaarten te kopen. Om een jackpot te winnen, moet je wel een storting hebben gedaan.

Speel mee voor geldprijzen, meld je nu aan.

Keuze uit bingospellen

ShinyBingo biedt keuze uit verschillende bingospellen. Je kiest voor 90 Ballen bingo of 75 Ballen bingo. Bij 90 Ballen bingo zijn per ronde drie prijzen te winnen, bij 75 Ballen bingo zijn er vijf prijzen. Het is belangrijk om in de gaten te houden waar en wanneer een jackpot gaat vallen. Behalve gewone jackpots zijn er ook ‘gegarandeerde’ en ‘room’jackpots. Om voor een jackpot in aanmerking te komen, moet je wel een storting hebben gedaan. Er zijn ook bingokamers waar op bepaalde tijden gratis gespeeld kan worden.

de keuze uit verschillende bingospellen bij shinybingo

Speel een van de bingo spellen, bekijk ze hier

Aanmelden en opwaarderen

aanmelden voor 5 euro gratis speeltegoedAanmelden bij ShinyBingo is gratis. Bovendien ontvang je als welkomstcadeau € 5,- op je speelrekening. Dat geld kun je gebruiken om het spel uit te proberen. Hoeveel geld je daarna inzet, bepaal je zelf. Op elk gewenst moment kun je je rekening opwaarderen. ShinyBingo heeft hiervoor verschillende mogelijkheden. Door de verschillende mogelijkheden die aanwezig zijn is er vast ook wel de optie bij die voor jouw het handigst is om te gebruiken.

Speciale aanbiedingen en bonussen

speciale aanbiedingen en bonussen van shinybingoBingokaarten kosten tussen € 0,05 en € 1,-. Daarbij zijn er allerlei voordelen voor spelers die regelmatig terugkomen. Het welkomstcadeau van € 5 hebben we al genoemd. Verder krijg je bij je eerste storting een bonus van 300%. Als je dus € 25 stort, krijg je € 100 op je speelrekening. De site heeft ook een loyaliteitsprogramma voor trouwe spelers. Je krijgt dan bijvoorbeeld gratis bingokaarten en mails met kortingscodes.

Maak gebruik van de bonussen, klik hier en krijg 5 euro gratis!

Engelstalige software

De hoofdsite van ShinyBingo is Engelstalig, maar maak je daarover geen zorgen. Na je aanmelding zul je alle tekst en uitleg zien met betrekking tot het bingospel. Ook kun je in het vragen stellen en hulp krijgen bij het spel.

Bezoek ShinyBingo