De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Registreren bij Bingolot

Share
Wanneer je bij Bingolot speelt dan is het een goed idee om je te registeren. Natuurlijk is het mogelijk om een gastaccount aan te maken. Maar wanneer je bijvoorbeeld op een andere plaats bingo wilt spelen en je hebt je laptop niet bij je dan kan je niet spelen. Want bij een gastaccount is je account alleen vanaf je eigen laptop bereikbaar.

Welke gegevens moet je bij Registratie bij Bingolot opgeven?

Wanneer je een account aanmaakt bij Bingolot worden slechts enkele gegevens van je gevraagd. Je moet je spelnaam opgeven (deze is zichtbaar in het bingospel van bingolot tijdens het spelen), je mailadres en je gewenste wachtwoord. Hierna wordt er een mail toegestuurd, met daarin een activatiecode. Het is handig als je het scherm van de website openlaat staan, want dan kan je gelijk de activatiecode uit de mail kopiƫren naar het spel. Zo kan je gelijk verder spelen in de gratis bingo kamers of je speeltegoed opwaarderen om zo in de kamers voor echt geld te gaan spelen.

Veiligheid van je gegevens

Een online platform is verplicht om de gegevens welke jij opgeeft niet openbaar te geven. De privacy dient in acht te worden gehouden en dat is bij Bingolot ook het geval. Je gegevens welke je opgeeft bij je registratie en bijvoorbeeld bij het uitbetalen van je tegoeden zullen strikt persoonlijk worden behandelt. Je gegevens worden dus niet openbaar gemaakt.

Het storten wordt makkelijker

Waar je met je gastaccount alleen met je telefoon bingotegoed kan storten kan je met je geregistreerd account bij Bingolot ook de andere opties voor opwaarderen gebruiken. Zo kan je met een bedrag van 10, 20 of 50 euro je speeltegoed opwaarderen.

Je kunt gaan chatten

Iets waar je met een gastaccount geen toegang tot hebt is de chatmogelijkheid. Wanneer je eenmaal geregistreerd bent heb je de mogelijkheid om met mede spelers te chatten. Deze chatfunctie is per bingokamer geregeld. Je kunt dus enkel tegen mensen, die zich in dezelfde bingokamer als waar jij je bevindt, chatten.

> Lees meer over Chatten bij Bingolot