De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Tegoed storten bij Maria Bingo

logo maria bingoMaria Bingo is een leuke plek voor mensen om bingo te spelen. Heb jij hier interesse in? Dan moet je wel weten dat het mogelijk is om tegoed te storten op je account. Dit kun je gebruiken om bingokaarten te kopen. Zo kun je meespelen en mooie geldbedragen winnen.

Meld je bij Maria Bingo

Informatie over Maria Bingo

Maria Bingo is een website waar de bingoliefhebbers graag willen komen. Zij kunnen hier namelijk bingo spelen tegen andere spelers. De winnaar wint meteen een geldbedrag en er zijn ook interessante jackpots te winnen. Bij het bingospel is het natuurlijk de bedoeling om de bingokaart als eerste vol te krijgen. Dat doe je door de cijfers af te strepen die op bingoballen staan die worden getrokken. Er zijn verschillende varianten te spelen bij Maria Bingo, zoals 75 ballen bingo en 90 ballen bingo. Ben jij de eerste met een volle kaart? Dan win je dus! Bij Maria Bingo kun je ook spelen op je mobiel en er is ook altijd een chatbox actief waar je met andere spelers kunt spelen.

Waarom tegoed storten?

Een tegoed storten hoef je niet meteen te doen bij aanmelden, dus je zit nergens meteen aan vast en je hoeft je ook geen zorgen te maken om kosten die je liever niet maakt. Er zijn echter wel verschillende redenen om geld te storten op je account. Je kunt dan namelijk ook echt bingokaarten kopen en bingo spelen. Ook kun je geweldige geldprijzen winnen. De jackpot kan lekker hoog oplopen en hier kun jij de gelukkige winnaar van zijn.

Bezoek de website

Hoe kun je tegoed storten bij Maria Bingo?

Er zijn verschillende manieren om geld te storten bij Maria Bingo. Je bepaalt zelf wat het bedrag is wat je wilt storten. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te beginnen met een laag bedrag, zoals tien euro.

Bonus

Kies je ervoor om geld te storten? Dan kun je bij je eerste storting een bonus van 100 procent. Je krijgt dan dus nog eens extra speelgeld. Stort je tien euro? Dan krijg je ook nog tien euro aan speelgeld. Handig, want hierdoor kun je extra lang spelen en de gewonnen geldprijzen mag je gewoon houden.

Winnen

Als je geluk hebt kun je waanzinnige geldprijzen winnen. Je moet dan als eerste de kaart vullen, dat levert je sowieso al wat geld op, maar er is ook nog een jackpot die je kunt winnen en die wil je zeker niet missen.

Bezoek de website