De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bonussen bij Maria

logo maria bingoMaria Bingo is een gezellige bingowebsite, waar je – als je regelmatig speelt – ook nog eens leuke bonussen kunt krijgen. Wie wil nou niet extra speelgeld hebben om bingo meer bingo te kunnen spelen?

Meld je bij Maria Bingo

Wat is Maria Bingo?

spelaanbod bij maria bingoOp de website Maria Bingo kun je bingo spelen in één van de verschillende bingokamers. Tijdens het bingospel kun je met andere gebruikers chatten. Er zijn een aantal kamers waar je gratis bingo kunt spelen, maar er zijn ook betaalde varianten. Maria Bingo heeft ook nog diverse andere casinospellen die je kunt spelen. Hierdoor is het een hele diverse en leuke website waar je gebruik van kunt maken. Aanmelden is gratis en je kunt ook nog verschillende bonussen krijgen voor extra gratis speeltegoed. Deze bonussen zorgen ervoor dat je gratis bingo kunt spelen.

Waar kun je de bonussen voor gebruiken?

De bonussen die je op Maria Bingo kunt verdienen, zijn bedoeld als speelgeld. Je kunt dan dus meespelen in betaalde bingospellen. Je kunt dan ook nog steeds kans maken op leuke prijzen. Het tegoed kan ook voor andere spellen op Maria Bingo worden gebruikt. Het is niet mogelijk om speelgeld op je rekening te laten storten voor echt geld. Dit om fraude te voorkomen. Speelgeld kun je dus enkel gebruiken om mee te spelen op de website. Dit geldt voor elke bonus die je op Maria Bingo kunt krijgen.

100% bonus

Heb je net een nieuw account op Maria Bingo en stort je voor het eerst geld? Dan krijg je een leuke speelbonus die je kunt gebruiken. Deze bonus bestaat uit honderd procent. Dit betekent dat wanneer je 30 euro stort, je nog eens 30 euro extra speeltegoed krijgt. Het storten van geld kan op verschillende manieren, waaronder creditcard.

Meld je aan voor deze bonus!

Bonus codes

Regelmatig zal je via de e-mail bonus codes krijgen. Dit gebeurt al zodra je je hebt aangemeld, zodat je niet meteen geld hoeft te storten op je account, maar eerst middels een bonuscode en het speeltegoed kunt gaan spelen. Het is dus slim om je e-mail goed in de gaten te houden, want deze codes worden regelmatig opgestuurd.

Rad van Fortuin

Op Maria Bingo heb je eveneens het Rad van Fortuin. Hier kun je aan draaien en een leuke prijs winnen. Denk aan prijzen zoals bioscoopbonnen, hotelovernachtingen en ook extra speeltegoed voor op de website. Dit kun je dus gebruiken om weer lekker bingo mee te spelen.

Speciale evenementen

We raden je aan om regelmatig een kijkje te nemen op Maria Bingo. Er zijn namelijk allerlei speciale evenementen en door hier aan deel te nemen, kun je extra speeltegoed winnen. Dit kan bijvoorbeeld zijn rondom een feestdag, maar Maria Bingo kan ook zonder feestdagen besluiten een evenement te starten.

Bezoek de website