De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Jogobingo

jogobingoVind jij Bingo ook zo leuk maar loop je vaak aan tegen het feit dat mensen Bingo duf noemen? Overtuig ze dan snel door ze kennis te laten maken met het leuke online Bingospel Jogobingo.com. Door het online karakter ben je interactief bezig met andere spelers en kan je elkaar spreken in de gezellige chatrooms.

Beginnen met Jogobingo

echte prijzen winnen bij jogobingoJe kan Jogobingo in de ‘fun mode’ spelen waarin je geen geld hoeft in te leggen maar ook geen prijzen kan winnen. Dit is een leuke manier om te ontdekken of Jogobingo echt wat voor jou is. Ben je overtuigd? Dan meld je je gemakkelijk aan voor de ‘for real’ mode. Hierbij is het belangrijk dat jij jouw tegoed opwaardeert zodat je voor echt geld kan spelen en ook echt geld kan winnen.

Meerdere spellen tegelijk

met meerdere kaarten bingo spelen bij jogobingoZoals een echt Bingo speler betaamt speel je natuurlijk niet maar met 1 kaart. Bij Jogobingo kan je tot maar liefst 10 kaarten per keer spelen. Ben je een beetje een geluksvogel? Dan kan je zo flink wat geld winnen. Ondertussen chat je ook nog gezellig in de chatroom met jouw nieuw gemaakte vrienden.

Bestaande vrienden

Ben jij helemaal gek op het spel maar lijkt het je leuk als jouw vrienden, geliefde, moeder of ander familielid ook uit te nodigen voor het spel? Dan is dit heel gemakkelijk met een druk op de knop geregeld. Zo kan je tegelijk spelen en elkaar in de chatrooms ontmoeten. Dit geeft het spelen van een spel een hele nieuwe dimensie!

Aan de slag

registreren bij jogobingoMeld je dus snel aan zodat je gelijk kan beginnen met het spelen van Bingo en natuurlijk het winnen van prijzen! Op de website vind je een formulier waarna je na het invullen gelijk kan starten met een van de leuke Bingo spellen. Ontdek ook de bonusronde waarin je nog meer geld kan winnen.