De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Gratis bingokamers

Bij Bingolot vind je verschillende gratis bingokamers waar je kunt spelen. Dit is handig, want het kost je hierdoor geen extra geld, maar je kunt wel deelnemen aan een gezellig bingospel én kans maken op geldprijzen. Hoe werkt dit? Hoe kun je gratis meespelen?

Gratis bingokamers

Bingolot heeft in totaal drie gratis bingokamers. Deze zijn niet altijd allemaal geopend, maar er is er tenminste eentje open. De andere twee kamers zijn alleen geopend tussen 10.00 uur en 22.00 uur. Houd dit dus wel even in de gaten. In elke kamer is plek voor maximaal 200 spelers. Zijn er meer mensen die gratis willen spelen, dan heb je dus pech en moet je wachten tot iemand de kamer weer verlaat. Op sommige momenten kan het ontzettend druk zijn, hier moet je dus wel even rekening mee houden. Bedenk goed op welke tijdstippen de meeste mensen spelen. Dit is vaak buiten werkuren om of in de weekenden. Als je op andere tijdstippen kunt spelen, is er meestal meer ruimte.

Kost het helemaal geen geld?

Nee, de gratis bingokamers van Bingolot zijn daadwerkelijk gratis. Het kost je geen geld om mee te moeten doen, zoals wel het geval is bij de andere kamers. Daar moet je namelijk een bingokaart kopen en hiervoor heb je geld op je account nodig. In de gratis kamers is dit niet het geval. Zonder geld op je account kun je gewoon meespelen en het plezier van bingo ervaren.

Zijn er wel geldprijzen te winnen?

In de gratis speelkamers van Bingolot kun je dus meespelen zonder geld ervoor te betalen, maar betekent dit dan dat je er geen geld mee kunt winnen? Het is wel degelijk mogelijk om geld te winnen in de gratis speelkamers van Bingolot. Je moet dan als eerste een lijn of volle kaart zien te krijgen. Let er wel op dat er vaak erg veel spelers tegelijk zijn. Dit betekent dat de kans om te winnen ook wat minder groot is dan in een kamer met bijvoorbeeld maar 20 spelers. Maar het is wel degelijk mogelijk om geld te winnen. Het gewonnen bedrag wordt dan op je account gestort en je kunt dit gebruiken om in betaalde speelkamers te spelen, of het laten uitbetalen. Het uitbetalen kan alleen als het bedrag op je account hier hoog genoeg voor is.