De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Gastaccount

Share

De functionaliteit van het gastaccount als hieronder staat beschreven is niet meer beschikbaar. Om bingo te kunnen spelen, of het nu gratis is of niet, kan alleen worden gedaan met een geregistreerd account bij Bingolot.

Je hebt met het beginnen bij Bingolot een tweetal mogelijkheden. Je kunt namelijk een account registreren of door middel van een gastaccount het bingospel uitproberen. Een gastaccount voorkomt dat je al je gegevens moet opgeven, echter geeft het wel een aantal beperkingen. Welke gevolgen het spelen met een gastaccount hebben leggen we je graag uit in dit artikel.

Mogelijkheid tot onbeperkt gratis bingo spelen

Wanneer je met een gastaccount speelt dan kan je deelnemen in de gratis bingokamers. Hiervoor hoef je geen storting te verrichten. Je kunt deze kamers vrij betreden, wel zijn er voor een aantal kamers openingstijden. Buiten deze tijdens kan je in deze kamers dus niet deelnemen aan het bingospel. Er zijn dagelijks verschillende gratis bingokamers geopend, dus je kunt overdag op vrijwel elk moment een gratis potje bingo spelen.

Enkel telefonisch opwaarderen

Wanneer je met een gastaccount speelt is het reeds mogelijk om speelsaldo op je account te zetten. Hier zijn echter restricties aan verbonden. Je kunt namelijk enkel de functie voor het telefonisch opwaarderen van je speelsaldo gebruiken. Andere opwaardeeropties zijn dus niet te benutten wanneer je geen geregistreerd account hebt aangemaakt bij Bingolot.

Geen toegang tot chatfunctie

Wanneer je er voor kiest om met een gastaccount het spel van bingolot te spelen dan heb je geen toegang tot de chatfunctie. De chatfunctie is juist hetgeen wat het online bingo spelen zo leuk maakt. Het is dan ook zonde om deze ervaring mis te lopen. Zeker wanneer je van gezelligheid houdt raden we je aan om zo snel mogelijk een account aan te maken. Of je nu enkel gratis bingo speelt of voor echt geld, het maakt de ervaring van het online bingo spelen vele malen aangenamer.