De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Chatten bij Bingolot

Share
bingokaartBingo, een spel wat enorm gezellig is. Iedereen kent het spel wel. Maar wist je ook dat je online kan genieten van het bingospel? En dan kan het minstens zo gezellig zijn als tijdens een bingoavond! Neem bijvoorbeeld Bingolot, een spel wat al langere tijd bestaat. Er spelen hier dagelijks duizenden mensen. Vele vriendschappen zijn via dit spel opgebouwd, want wanneer je dagelijks of wekelijks een potje bingo speelt begin je de medespelers vanzelf te kennen! Er zit namelijk een chatfunctie in het spel. Hierdoor kan je in contact komen met je medespelers. Niet alleen kan je hierdoor vrienden mee krijgen, ook is het spel veel leuker. Iemand feliciteren als hij of zij gewonnen heeft. Maar ook gefeliciteerd worden als jij de bingo hebt gewonnen!

Beginnen met chatten

registreren bij bingolotWil je graag deelnemen aan de chatmogelijkheden dan is een vereiste dat je een account bij Bingolot opent. Het is namelijk niet mogelijk om met een gastaccount te chatten. Dit om problemen en overlast te voorkomen. Het aanmaken van een account is zeer eenvoudig, je hoeft namelijk bij het aanmaken slechts enkele gegevens in te vullen. Hierdoor kan je al snel beginnen met het chatten bij Bingolot. Houdt er echter wel rekening mee dat bingo een sociaal spel is, het is ongewenst om negatieve of kwetsende uitspraken over de chat te verspreiden. Dit om het speelplezier van jou en je medespelers te kunnen garanderen.

Dit moet je weten

Wanneer je nog niet bekend bent met het spelen van online bingo zul je wellicht sommige afkortingen niet begrijpen. Wanneer je bepaalde afkortingen niet snapt is het spelen daarom gelijk veel minder leuk. Daarom dat we ook een gedeelte van het artikel over chatten bij Bingolot besteden aan de afkortingen die in de chat gebruikt (kunnen) worden.

Afkortingen op een rijtje

brb:: Ik ben zo terug (engelse afkorting)
biw: Ben ik weer
gf: Gefeliciteerd!
djw of dj: Dank je wel of Dank je

chatvenster