De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bonusronde bij Bingolot

Share
Wat is een bonusronde?
Naast de standaardpotten is er ook een bonusronde bij Bingolot. In deze Bonusronde wordt de speciale Bonuspot verloot. Tijdens zo’n Bonusronde blijven de kaartprijzen gelijk, maar het stadium waarin er kaarten kunnen worden gekocht wordt enigszins verlengd. Nieuwe spelers kunnen gedurende het verloop van een Bonusronde de room tijdelijk niet meer binnenkomen. Dit om te voorkomen dat mensen enkel rooms met Bonusrondes opzoeken.

Wanneer krijg ik een Bonusronde?

bonusrondeEen bonusronde vindt plaats op het moment dat een bepaald aantal kaarten verkocht is binnen de room gedurende een langere speelperiode. Als er een Bonusronde wordt gestart, wordt dit aan het begin van de ronde bij de kaartverkoop aan alle spelers bekend gemaakt.

Hoeveel kan ik winnen in een bonusronde?

Tijdens een Bonusronde bij Bingolot wordt een bepaald bedrag verloot. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal keren dat spelers in de room een bingo of de patroonprijs behalen. Bij elke behaalde bingo in de room wordt de Bonuspot verhoogd met €17,50. Voor elke behaalde patroonprijs wordt de pot verhoogd met €7,50. De Bonuspot wordt verhoogd met het desbetreffende bedrag, ongeacht welke speler de bingo of de patroonprijs behaald. Op deze manier werkt de bonuspot als een soort spaarpot voor de gehele room.