De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bingolot spelregels

Share
Welkom bij Bingolot waar u naar hartelust online bingo kunt spelen. Bingolot is niet alleen een plek waar u bingo kunt spelen, maar ook een chatgemeenschap waar u met uw vrienden kunt chatten en zelfs nieuwe contacten kunt opdoen. Er zijn meer dan 40 rooms beschikbaar waar u uw favoriete spel kunt spelen. Lees verder om meer over de Bingolot spelregels te weten te komen.

Bingokamers

Bij Bingolot kiest u voor één van de vele rooms om bingo te spelen. U kunt gratis spelen door één van de gratis rooms uit te kiezen. Het is echter ook mogelijk om echt geld in te zetten. De rooms verschillen wat betreft de minimale inzet, het maximaal aantal bingokaarten en de te winnen prijzen. Zelfs als u gratis speelt, kunt u geldprijzen winnen.

Bingokaart

bingokaarten
Elke bingokaart bestaat uit 24 getallen die verdeeld zijn over de cellen in een rooster van 5 bij 5, waarvan de middelste cel leeg is. Elke kolom staat voor één van de letters van het woord bingo. Het bereik van elke kolom is als volgt: B: 1 t/m 15, I: 16 t/m 30, N: 31 t/m 45, G: 46 t/m 60, O: 61 t/m 75.

Meer informatie over: Bingokaarten

Kosten van de bingokaarten

kosten voor de bingokaarten
Als u één van de gratis rooms uitkiest, dan betaalt u niets voor een bingokaart. In de betaalde rooms kosten de bingokaarten € 0,05, € 0,10, € 0,25 of € 0,50. U kunt maximaal met tien bingokaarten tegelijk spelen, dus één bingoronde kost minimaal € 0,05 en maximaal € 5,00.

Registreren

registreren bingolot
Het is mogelijk om bingo te spelen zonder dat u zich registreert op Bingolot. U klikt gewoon op ‘I am a new player’ en kiest een spelersnaam. Als u met echt geld wilt spelen, dient u zich te registreren bij Bingolot. U kunt zich registreren door een account aan te maken. Om een account aan te maken klikt u op ‘Play’. Vervolgens kiest u een spelersnaam en een wachtwoord van minimaal 6 en maximaal 30 tekens.

Geld op uw account storten

Alvorens met echt geld te spelen, moet u geld op uw account storten. Er zijn verschillende manieren om geld op uw account te storten. Om geld op uw account te storten gaat u naar het ‘Cashier menu’ rechtsonder in beeld. Volg de instructies nadat u op ‘play for real’ heeft geklikt.

Opwaarderen met: Telefoon
Opwaarderen met: Paysafecard
Opwaarderen met: Pay&Play

Met geld spelen

Als u eenmaal geld op uw account hebt gezet, dan kunt u bingokaarten kopen voor € 0,05, € 0,10, € 0,25 of € 0,50. Voor elke room geldt: u kunt maximaal met 10 bingokaarten tegelijk spelen. Als de tijd om bingokaarten te kopen verstreken is, begint het spel. Met elke bingokaart maakt u kans op verschillende prijzen.

Mogelijkheden voor gratis bingo

gratis spelen
Er zijn een aantal rooms waar u gratis bingo kunt spelen. Om gratis te spelen hoeft u zich niet te registreren. U klikt slechts op ‘I am a new player’, kiest een spelersnaam en u kunt meteen beginnen. In de gratis rooms kunt u met maximaal 2 bingokaarten tegelijk spelen en de winst die u eventueel maakt is minimaal.

Bonusrondes

bonusronde
Tijdens een bonusronde zijn de prijzen hoger. De prijs voor een volle rij, kolom of diagonaal wordt altijd verhoogd met € 7,50 en de prijs voor een volle bingokaart wordt altijd verhoogd met € 17,50. De verkooptijd voor een bonusronde is langer dan voor een reguliere ronde. Als het spel begonnen is, wordt de room gesloten voor nieuwe spelers. Dit is om iedereen gelijke kansen te bieden.
Meer informatie over: Bonusronde

Winnen

bingo winnen
Tijdens een spelronde zijn er twee momenten dat een deelnemer een prijs kan winnen. De deelnemer die als eerste een vooraf bepaald patroon op zijn bingokaart heeft volgemaakt, wint als eerste een prijs. Vervolgens wint de deelnemer die als eerste de gehele bingokaart heeft volgemaakt.

Winst uitbetalen

Bij Bingolot kunt u uw winst uit laten betalen vanaf € 50,00. Om uw geld in ontvangst te kunnen nemen, vult u uw bankgegevens in op het overboekingsformulier. U vindt dit overboekingsformulier door op ‘Uitbetalen’ te klikken in het Cashier menu rechtsonder in uw scherm.
uitbetaling bingolot