De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bingolot met telefoon opwaarderen

Share
Als je betaald wilt gaan meespelen bij Bingolot, zijn er diverse opties. Het opwaarderen per telefoon is de meest laagdrempelige manier van betalen bij Bingolot.com. Iedere bezoeker heeft de optie om speltegoed te kopen via de speciale betaallijnen. Hiervoor hoef je geen geregistreerde gebruiker te zijn, je hebt alleen een mobiele telefoon nodig.

De betaling per telefoon

Start de aankoop van het gewenste speltegoed via het Cashier scherm. Dit kun je rechts onderin het scherm vinden, als je in een room bent. Er zijn twee nummers die je kunt bellen, met een verschillend tarief. In het scherm wordt getoond wat jouw spelcode is, deze bestaat altijd uit zes cijfers. Zodra de verbinding tot stand is gekomen word je gevraagd om deze in te toetsen. Sluit af met de # toets.

Nummerherkenning verplicht
Om je Bingolot speltegoed op deze manier te kunnen betalen, is het nodig dat je nummerherkenning hebt ingeschakeld. Als je je eigen nummer afschermt voor de personen die je belt, kan je betaling niet worden verwerkt. Deze maatregel is onder andere genomen om bij een eventuele storing een tegoed aan een specifiek telefoonnummer te kunnen koppelen. Je telefoonnummer is veilig, je wordt door ons niet gebeld.

Gesprek laten duren tot transactie is voltooid!
Het is belangrijk dat je aan de lijn blijft tot de betaling is afgerond. Naast het bedrag dat door Bingolot wordt geïncasseerd is het mogelijk dat je mobiele aanbieder nog kosten rekent voor het gesprek. Dit is afhankelijk van je mobiele abonnement.