De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bingokamer zoeken

Share
bingokaartenEr zijn een aantal zoekfunctionaliteiten welke je in het bingospel van Bingolot kunt gebruiken wanneer je op zoek bent naar een bingokamer. Allereerst kan je de kaartprijs selecteren. Je ziet aan de rechterzijde van deze alinea een fragment uit het bingospel. Door een kaartprijs te selecteren beperk je het aantal kamers die getoond worden tot de door jouw geselecteerde prijscategorie. Het bingospel van Bingolot kent de volgende categorie├źn wat betreft de prijzen van de bingokaarten: €0,50, €0,25, €0,10, €0,05 en gratis bingokaarten.

Extra filteropties

bingokamers filterenNaast de prijsselectie kan je een tweetal andere filteropties gebruiken in het bingospel. Je kunt er namelijk voor kiezen om lege en volle kamers te verbergen. Bij een volle kamer is het namelijk niet mogelijk om deze te betreden. Je voorkomt dus dat je een kamer wilt betreden waar je op dat moment niet in kan. Om volle kamers uit de selectie te halen moet je de functie ‘Hide full rooms’ selecteren. Zo kom je geen kamers meer tegen welke je niet kunt betreden.

Lege kamers uit resultaten weglaten
Bij lege kamers heb je geen medespelers. Dit zou betekenen dat jij als enige deel zou nemen aan het bingospel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en het is tevens stukken ongezelliger dan dat je het bingospel van Bingolot in een goed gevulde kamer kan spelen. Door het vakje van lege kamers, of zoals in het bingospel genoemd ‘Hide empty rooms’, aan te vinken voorkom je dat je een lege kamer betreed.

Het resultaat

lijst met bingokamersAls resultaat krijg je een lijst met bingokamers. In deze lijst wordt diverse data, per kamer, weergegeven. Je kunt bijvoorbeeld de kaartprijs bekijken welke in de desbetreffende kamer gehanteerd wordt. Daarnaast wordt het maximum te kopen bingokaarten getoond. Als laatste zie je aan de rechterzijde van de kamer staan hoeveel spelers er in de bingokamer aanwezig zijn en wat de maximale capaciteit aan spelers in de desbetreffende kamer is.