De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bingokaarten kopen

Share
aankopen van bingokaartenMisschien ken je wel mensen van de bingo avonden die met 20 bingokaarten tegelijk speelden. Dat kan bij Bingolot niet. Je kunt namelijk maximaal 10 kaarten per ronde kopen. Daarnaast zijn er nog een aantal bingokamers met een verlaagd maximum. Hier kan je bijvoorbeeld maximaal 1, 2 of 5 bingokaarten per ronde kopen.

Automatische afvink functie

automatische afvinkenHet online spel beschikt over een automatische afvink functie. Dit maakt het voor de spelers mogelijk om tijdens het spelen gezellig te kunnen chatten. Natuurlijk zal aan het eind van de ronde de spanning fors stijgen, het is dan vaak ook iets stiller. Tot de bingo is gevallen, want dan vliegen de felicitaties de bingo winnaar om de oren via het chatvenster van bingolot.

Hoeveel kost een bingokaart?

kosten voor de bingokaartenDe prijs van de bingokaart is afhankelijk van de bingokamer waar je in speelt. Wanneer je begint bij Bingolot dan kan je de bingokamer kiezen waar je nu in wilt spelen. Hierbij is aan de linkerzijde van het vak een filter beschikbaar. Zo kan je bijvoorbeeld selecteren dat je in een bingokamer wilt spelen waar je € 0.10 per bingokaart moet betalen. Je kan dus zelf kiezen welke bingokamer je kiest, de prijzen van de bingokaarten zijn in de volgende hoogten te verkrijgen; Gratis, € 0.05, € 0.10, € 0.25 en € 0.50.

Waarom is er verschil in de kosten van de bingokaarten?
De te winnen bingoprijzen worden elke ronde weer gevormd door het aantal verkochte bingokaarten en de kosten van de bingokaart. Speel je dus in een kamer waar de kosten van de bingokaart hoger liggen dan zal de bingoprijs per verkochte bingokaart sneller groeien.

Maximum aantal kaarten en prijs per bingokaart:
informatie gegeven bij een bingokamer

De gratis bingo kamers

De gratis bingo kamers kennen een maximum 2 bingokaarten per ronde kopen. Dit om te voorkomen dat er veel personen op hetzelfde moment de kaart of pattern vol hebben. In de gratis bingokamers is het namelijk altijd erg druk. Hij zit soms zelf helemaal vol. En dan te bedenken dat er in totaal 200 mensen in de kamer aan het spel kunnen deelnemen. Per ronde zullen er in deze bingokamer maximaal 400 bingokaarten in omloop zijn. Zo heb jij ook een kans om te winnen. Het leukste is dat je in deze kamer onbeperkt mee kan spelen. Wel sluit de kamer op een gegeven moment. Maar het komt er op neer dat je vrijwel de gehele dag gratis en gezellig je bingokaarten kunt halen in de gratis bingo kamers!