De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Tegoed storten bij Bingocams


bingocams logoSpeel jij graag bingo en doe je dit op Bingocams? Dan wist je waarschijnlijk ook al dat je geld kunt storten om voor echt geld te spelen. Waarom zou je dit doen en hoe kun je het makkelijkste geld storten op Bingocams?

Over Bingocams

bingospel van bingocamsOp Bingocams kun je bingo spelen terwijl je je webcam aan hebt staan. Je maakt dan kans op hoge geldprijzen. Het bingospel werkt zoals je kunt verwachten van een bingospel: je moet proberen om jouw kaart als eerste te vullen. Doe je dit? Dan win je geld. Doe je dit ook nog eens in een bepaald aantal beurten, dan kun je de jackpot winnen. Je krijgt altijd wel wat gratis speelgeld waar je mee kunt spelen, maar wanneer je meer dan het speelgeld wilt, kun je ook tegoed storten bij Bingocams.

Bezoek de website van Bingocams

Waarom tegoed storten bij Bingocams?

Je kunt dus ook met gratis speelgeld, dus waarom zou je geld storten? Hier zijn verschillende redenen voor. Je kunt bijvoorbeeld alleen kans maken op de jackpot wanneer je een tegoed hebt gestort. Als je enkel met het gratis speelgeld maakt, zijn er dus een hoop prijzen die aan je verloren gaan. Ook is het goed mogelijk dat je graag meer wilt spelen dan mogelijk is met het gratis speelgeld dat je krijgt.

opwaarderen van je account bij bingocams

Hoe kun je geld storten?

Het storten van een tegoed is niet moeilijk. Op de website van Bingocams kun je in jouw account ervoor kiezen om geld te storten. Vervolgens kun je de stappen op het scherm volgen. Een tegoed storten bij Bingocams kan op de volgende manieren:

  • Paysafecard
  • Creditcard
  • Skrill & Neteller

Bezoek de website van Bingocams

Hoe hoog is het tegoed dat je moet storten?

Je hoeft niet bang te zijn dat je een erg hoog bedrag moet storten. Voor de meeste betalingsmogelijkheden is het minimumbedrag dat je moet storten op Bingocams namelijk 10 euro. Meer geld storten kan natuurlijk ook altijd. Er geldt geen maximumtegoed.

Bonussen

De eerste keer dat je een tegoed stort, krijg je een speciale welkomstbonus van Bingocams. Dit is een bonus van 200 procent. Stort je dus 10 euro, dan krijg je nog eens 20 euro speeltegoed erbij. Ook worden er regelmatig stortingbonussen gegeven voor het storten van geld. Daarnaast zijn er nog andere bonussen die je kunt krijgen. Wekelijks wordt er bijvoorbeeld per mail een bonuscode naar je verstuurt met gratis speelgeld. Wanneer je dus wel een hoger speeltegoed wilt hebben, maar liever geen tegoed stort, zijn er dus nog steeds mogelijkheden om toch te blijven spelen op Bingocams. Je moet je dan alleen wel bedenken dat je geen kans maakt op de jackpots.

Bezoek de website van Bingocams