De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Gratis bingo spelen bij Bingocams


bingocams logoBingocams is een gezellige bingo website waar je tegen betaling bingo kunt spelen. Het is daarnaast ook nog eens mogelijk om gratis bingo te spelen bij Bingocams. Hoe kun je dit voor elkaar krijgen?

Meld je hier aan voor gratis bingo geld van Bingocams

Wat is Bingocams?

bingospel van bingocamsOp Bingocams kan bingo worden gespeeld. Je hebt hiervoor een account nodig. Bij ieder spel bingo dat je speelt, kun je geld verdienen. De jackpot kan behoorlijk hoog oplopen. Behalve dat je er geld mee kan verdienen, is het natuurlijk ook een ontzettend leuk en gezellig spel. Tijdens het bingospel kun je chatten met andere deelnemers en het is daarnaast mogelijk om je webcam aan te zetten. Als je webcam aanstaat terwijl je een prijs wint, kun je met dit winmoment ook nog eens extra geld winnen. Veel mensen denken dat je geld moet betalen om te kunnen spelen, maar dit is niet nodig. Er zijn namelijk ook mogelijkheden om gratis bingo te spelen bij Bingocams.

Gratis bingo spelen bij Bingocams

Het is logisch als je liever geen geld besteed aan Bingocams. Wanneer jij gewoon lekker bingo wilt spelen en geen risico wilt lopen, dan kun je alsnog meespelen bij Bingocams. Er zijn namelijk verschillende manieren om gratis mee te kunnen spelen.

Aanmeldbonus

5 euro gratis signup bonus van bingocamsWanneer je je aanmeldt bij Bingocams, krijg je sowieso al een speciale aanmeldbonus. Deze bonus bestaat uit 5 euro speelgeld. Het speelgeld kun je gebruiken bij de verschillende bingokamers en het is zelfs mogelijk om geldprijzen te winnen met dit speelgeld. Zo kun je dus meespelen, zonder dat het je geld kost.

Meld je hier aan en krijg €5 gratis!

Wekelijkse bonussen

De aanmeldbonus is niet de enige manier om gratis bingo te spelen. Je kunt namelijk iedere week gratis speelgeld krijgen en dit gebruiken om mee te spelen. Dit gratis speelgeld krijg je wekelijks via e-mail. In deze e-mail staat een speciale bonuscode die je kunt verzilveren voor speelgeld. Het bedrag dat je hiermee kunt krijgen is iedere week anders, maar verzekerd je wel tenminste een aantal speelrondes. Het kost je dan dus geen geld, en het enige dat je hoeft te doen is je e-mailbox goed in de gaten houden.

Evenementen

Regelmatig organiseert Bingocams speciale evenementen in de bingokamers. Wanneer je hierbij aanwezig bent, is het mogelijk dat je extra speelgeld wint. Om mee te spelen met deze evenementen, hoef je meestal geen geld te storten. Het is wel van belang dat je tenminste wat speelgeld op je account hebt staan.

Bezoek de website van Bingocams