De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bonussen bij Bingocams


bingocams logoWanneer je een bingospel online speelt, wil je natuurlijk ook profiteren van allerlei bonussen. Bij de bingosite Bingocams heb je talloze bonussen waar jij als speler flink van kan profiteren. Wat voor een bonussen zijn dit?

Bezoek de website van Bingocams

Wat is Bingocams?

Bingocams is een website waar je bingo op kunt spelen. Tegelijkertijd kun je in de chatbox met andere mensen kletsen en zo ook nieuwe contacten opdoen. Wanneer je het bingospel speelt, maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. En omdat bij deze website het bingospelen wordt gecombineerd met een webcam, kun je ook nog eens in de prijzen vallen wanneer je je winmoment opneemt met je webcam. En het aanmelden is volledig gratis. Je kunt zelfs gratis deelnemen aan bingospellen in speciale kamers. Je kunt ook met echt geld spelen. De te winnen bedragen zijn dan vele malen hoger. En er zijn ook nog eens regelmatig verschillende bonussen te krijgen.

bingo soorten van bingocams

Aanmeldbonus

5 euro gratis signup bonus van bingocamsDe eerste bonus krijg je al wanneer je je aanmeldt. Je krijgt dan namelijk een bonus van 5 euro. Dit speelgeld kun je gebruiken in één van de vele kamers waar je bingo kunt spelen. Je hoeft helemaal geen geld te storten om dit speeltegoed te krijgen, dus je loopt ook geen enkel risico.

Wil je gratis bingo spelen? Klik hier voor € gratis!

Eerste storting bonus

eerste storting bonus van bingocamsWanneer je voor de eerste keer geld stort bij Bingocams, kun je hier ook een bonus voor krijgen. Deze bonus is maar liefst 200 procent van het bedrag dat je stort. Stort jij bijvoorbeeld 20 euro, dan krijg je nog eens 40 euro speelgeld. Dit betekent dat je voor 60 euro kunt spelen bij Bingocams. Deze bonus geldt alleen voor de eerste storting.

Meld je aan voor deze stortingsbonus, klik hier

Speciale bonus codes

Bij Bingocams kun je ook nog eens verschillende bonuscodes krijgen. Iedere week wordt er sowieso eentje naar je mailbox gestuurd. Dit gratis speelgeld kun je dan weer gemakkelijk gebruiken om wat langer te blijven spelen op de bingosite. Houd de nieuwsbrief van Bingocams dus heel goed in de gaten, zodat je iedere week een code kunt gebruiken voor je account.

Live winmomenten

speciale bonussen van de live winmomentenWanneer je een prijs wint op Bingocams, krijg je een bonus van 15 procent wanneer je dit moment opneemt. Zorg er dus voor dat je webcam altijd aanstaat. Zorg er ook voor dat je de optie aan hebt staan dat Bingocams jouw live winmoment mag gebruiken, want anders vis je alsnog naast het net en krijg je de 15 procent bonus niet.

Speciale evenementen

Behalve alle bovengenoemde bonussen, zijn er op Bingocams nog veel meer bonussen. Zo zijn er regelmatig speciale evenementen in de bingokamers. Alleen al door daar deel te nemen maak je kans op talloze leuke bonussen. Let dus goed op de aankondigingen die hierover gaan, zodat je geen evenement mist.

Bezoek Bingocams