De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

90 ball bingo bij Bingocams


bingocams logoBij Bingocams kun je verschillende vormen van bingo spelen. Eén van de mogelijkheden is 90 ball bingo. Hierbij wordt met 90 ballen gespeeld en is het grit net wat anders dan bij een 75 ball bingo spel. Hoe werkt dit spel precies en zijn er ook prijzen mee te winnen?

Meld je aan bij Bingocams

Informatie over Bingocams

bingospel van bingocamsIedereen kan zich bij Bingocams aanmelden en meespelen met een potje online bingo. Bij Bingocams kan dit ook nog eens me je webcam erbij. Als je deze aanzet, dan kun je doorgaans meer prijzen winnen, omdat je met jouw live-winmoment extra in de prijzen kunt vallen. Maar ook zonder webcam is er genoeg te winnen op de site. Er zijn allerlei evenementen met gegarandeerde jackpots. Ook zijn er verschillende extra spellen actief in een bingokamer en er is altijd wel een medewerker die je kan helpen met eventuele vragen. Wie zich aanmeldt bij Bingocams heeft gegarandeerd een hoop leuke speeluren. Bij Bingocams zijn verschillende soorten bingo die je kunt spelen. Bijvoorbeeld het bekende spel met 75 ballen. Minder bekend, maar wel erg leuk, is de 90 ball bingo.

bingo soorten van bingocams

90 ball bingo bij Bingocams

Bij Bingocams kun je dus ook de 90 ball bingo spelen. Deze wordt soms ook wel kienen genoemd. Hier wordt gespeeld op een grot van 27 vakjes. Er zijn drie rijen met negen vakjes per rij. Op iedere rij verschijnen op willekeurige plek vier lege vakjes en vijf vakjes met een cijfer erin. Net als bij de 75 ball bingo worden er telkens ballen getrokken met een cijfer erop en deze kun je dan afstrepen op jouw kaart. Er zijn verschillende prijzen mee te winnen:

  • 1 lijn
  • 2 lijnen
  • Volle kaart

Met een patroon wordt doorgaans niet gewerkt bij de 90 Ball Bingo, omdat dit lastig haalbaar is met de lege vakjes die op willekeurige plaatsen staan. Soms wordt er ook slechts met 1 lijn gespeeld en kun je geen prijs winnen met twee vollen lijnen. Bij Bingocams kun je meerdere speelkamers vinden waar de 90 ball bingo gespeel wordt.

Kun je ook prijzen winnen?

Met de 90 ball bingo bij Bingocams kun je zeker prijzen winnen. Iedere kamer heeft sowieso een eigen kamerjackpot. Daarnaast zijn er ook regelmatig evenementen met 90 ball bingo. Hier kunnen meerdere gegarandeerde jackpots winnen. Wanneer deze evenementen zijn? Dat kun je op de website zien. Ook worden deze aangekondigd via de e-mail.

Bezoek de website van Bingocams