De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

75 ball bingo bij Bingocams


bingocams logoBij Bingocams kun je verschillende vormen van bingo spelen. Eén daarvan is bijvoorbeeld de 75 ball bingo. Veel mensen vinden dit een leuke manier van bingo spelen. Wat zijn precies de regels bij 75 ball bingo en hoe kun je deze bingovariant bij Bingocams spelen?

Meld je aan bij Bingocams

Over Bingocams

Bij Bingocams kun je altijd wel terecht voor een potje online bingo. Dit kun je doen terwijl je je webcam aanzet. Mensen met een webcam kunnen namelijk nog meer geldprijzen winnen en het geheel is hierdoor lekker interactief. Als jij als eerste een lijn of volle kaart hebt, dan kun je hier een leuk geldbedrag mee winnen. Nog leuker wordt het wanneer je een volle kaart binnen een bepaald aantal bingoballen krijgt. Dan win je namelijk de jackpot. Bij bingocams zijn meerdere soorten jackpots die je kunt winnen. Ook zijn er verschillende soorten bingo te spelen. Bijvoorbeeld de 90 ball bingo en de 75 ball bingo.

bingo soorten van bingocams

Wat is 75 ball bingo?

75 ball bingo is een bingovariant die vooral in Amerika en Canada erg populair is. Er wordt gespeeld met 75 bingoballen en wordt gespeeld op een grit van 5×5. Hier vind je willekeurige cijfers op. In de eerste verticale lijn komen de cijfers 1 tot en met 15 voor. In de tweede verticale rij heb je de cijfers 16 tot en met 30. Enzovoorts. Het middelste vak van het grit is leeg en bevat geen cijfer. Dit kun je zien als een soort joker en deze is altijd al ingevuld. Vervolgens worden er om de beurt ballen getrokken waar een cijfer op staat van 1 tot en met 75. Staat deze op je kaart? Dan kun je hem afstrepen. Bij 75 ball bingo probeer je een lijn, een patroon of een volle kaart te krijgen.

75 ball bingo bij Bingocams

Bij Bingocams heb je dus ook de mogelijkheid om 75 ball bingo te spelen. Als je op ‘Play Bingocams’ speelt op de website, word je naar een overzicht gebracht met alle beschikbare bingospellen. Bovenaan zie je de tabbladen met de verschillende type bingospellen die je kunt spelen. Hier zit ook 75 ball bingo tussen. Als je hierop klikt kun je naar de 75 ball bingo gaan. Kijk eventueel ook even goed bij de tournooi kamers. Ook hier zitten 75 ball bingo spellen tussen en hier kun je doorgaans hogere prijzen winnen en zijn er talloze gegarandeerde jackpots waar je kans op kunt maken.

Bezoek de website van Bingocams