De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

Bingocams


bingocams logoEen bekende site om bingo online en live te spelen is Bingocams.com. Het leuke aan deze site is dat je, indien gewenst, met de webcam aan speelt waardoor je ook meteen nieuwe mensen leert kennen en daadwerkelijk het gevoel hebt met de anderen aan een tafel te zitten, in plaats van je achter je computer.

Inhoud

bingospel van bingocamsBij deze bingo-operator draait het dus allemaal om live bingo spelen maar zeker ook om het contact met andere spelers. Tijdens het spelen wordt er gechat door de spelers en wie dat wil kan hierbij zijn webcam aanzetten om zo echt ‘live’ te kunnen kletsen (een webcam is niet verplicht om mee te kunnen doen. De chats worden gehost door chat hosts die het gesprek gezellig houden en eventueel ingrijpen wanneer nodig. Naast bingo zijn er ook andere spellen via de site te spelen, zoals chat games en casino games.

Bezoek de website van Bingocams

Soorten bingo

Op Bingocams worden twee varianten van bingo gespeeld. Het bekende 90 ball bingo (met nummers van 1 tot 90) en het minder bekende maar minstens zo leuke 75 ball bingo (nummers 1 tot 75). Wil je meespelen, maak dan eerst een account aan. Vervolgens kies je een ‘room’ waar je mee wil spelen. Koop bingokaarten en je kunt aan de slag. Er zijn prijzen te winnen bij 1 complete rij, 2 complete rijen en ‘full house’, alle nummers op je kaart. Gewonnen bedragen worden automatisch op je account bijgeschreven.

bingo soorten van bingocams

Account en opwaarderen

aanmelden bij bingocamsHet aanmaken van een account op Bingocams is eenvoudig. Na het invullen van naam- en adresgegevens is je account aangemaakt en ontvang je direct gratis 5 euro speeltegoed en 200% bonus op je eerste inleg. Het opwaarderen van je account kan op verschillende manieren: via de creditcard en een aantal andere online betaalmethodes. Belangrijk om te weten is dat je bij Bingocams, in tegenstelling tot veel andere bingosites, je speeltegoed ook gewoon kan laten uitbetalen.

opwaarderen van je account bij bingocams

Bonus

5 euro gratis signup bonus van bingocamsVia de site zijn regelmatig bonus codes beschikbaar. Er zijn free bonus codes, die direct om te zetten zijn in speeltegoed. Er zijn ook deposit bonus codes, die een bonus opleveren wanneer je je speeltegoed opwaardeert. Bonus codes worden als verrassing per email verstuurd maar staan soms ook in nieuwsbrieven van de site. Een leuke en makkelijke manier om wat meer speeltegoed te verdienen.

Meld je hier aan en krijg direct 5 euro gratis speeltegoed!

Speciale aanbiedingen

speciale bonussen van de live winmomentenNaast de bonus codes kun je ook tijdens het spelen diverse bonussen verdienen, bijvoorbeeld door je status als speler of tijdens speciale evenementen. Ook een ‘live win moment’: je winmoment live laten zien via de webcam levert vaak een bonus op en kan zelfs zorgen voor een Monthly Live Win Moment met een prijs die kan oplopen tot 1000 euro.

Gratis bingo spelen bij Bingocams
bingocams volledig gratis spelenBij Bingocams zijn er diverse mogelijkheden om gratis bingospellen te spelen. Op verschillende tijdstippen en dagen kunnen spelers gratis meedoen aan bingospellen waarbij ook daadwerkelijk geldprijzen worden uitgekeerd. Spelers die al langer lid zijn kunnen deelnemen aan exclusieve gratis bingo’s: hoe langer het lidmaatschap loopt, hoe interessanter de gratis bingo’s worden voor de spelers.