De informatiebaak over het spel BingolotKlik hier om Bingolot te openen

BingoBink


bingobink logoBingoBink is een nieuw fenomeen op het internet, waar je met verschillende bingovarianten geld kunt winnen en tegelijkertijd contact kunt maken met andere homoseksuele spelers. Via de bingospellen, chatrooms en toernooien word je in staat gesteld om samen mee te doen aan BingoBink en je ervaringen te delen.

Aanmelding en bonus

5 euro gratis speeltegoedBij aanmelding op BingoBink.com krijg je direct €5 cadeau om mee te spelen. Daarnaast levert het eerste bedrag wat je op je account stort een extra bonus op van 200%. Dus bij een eerste storting van €50 krijg je er €100 bovenop om mee los te gaan in de spellen!

Meld je aan bij BingoBink en krijg gelijk 5 euro bonustegoed!

Bingospellen

Er zijn meer dan 200 varianten casinogames beschikbaar waar je je uren kunt vermaken, variërend van slots, tafelspellen (roulette, blackjack) en krasspellen tot spellen als vier op een rij en paardenraces.

bingo spelen in de lobby van bingobinkDaarnaast is het mogelijk om mee te doen aan evenementen als “Hot Shot” of “Club Ten”. Dit zijn evenementen waarbij op vaste tijdstippen meerdere mensen tegelijk kunnen spelen voor jackpots van contant geld tussen de €10 en €25.

Vervolgens biedt BingoBink ook nog een gratis spel aan, genaamd BoogieBinks, waar je zonder te betalen kunt meespelen en leuke prijsjes kunt winnen.

Opwaarderen bij BingoBink
Om je saldo voordelig te kunnen opwaarderen moet je goed je email in de gaten houden. Wekelijks worden er namelijk mails verstuurd met kortingcodes waarmee 50% extra kan worden verkregen op het bedrag waarmee je opwaardeert. Dus bij een storting van €50 krijg je er €25 bovenop! Zorg dus wel dat je mailadres klopt bij het aanmelden.

Speel bingo voor geld bij BingoBink en krijg direct een bonus, meld je nu aan!

Loyalty program

bingobink loyalty programLoyaliteit wordt beloond bij BingoBink! Voor elke euro waarmee je speelt ontvang je een “experience point”. Met deze punten kun je beloningen kopen om te gebruiken bij verschillende spellen of kun je je punten inwisselen voor geld.

Winnaars bij BingoBink

winnaars bij bingobinkOnder het kopje “Winners” kun je een filmpje van jezelf uploaden wanneer je hebt gewonnen met een van de spellen. Hier kun je je succes delen met andere Binkies en vergelijken hoe een overwinning is af te lezen op iemands gezicht!

Met dit onderdeel van de site wordt duidelijk dat het niet alleen gaat om de spellen en om de prijzen. Het samen spelen en samen winnen is een doorslaggevend onderdeel van BingoBinks!

Bezoek de website van BingoBink